Wist je dat carwrappen steeds vaker wordt ingezet als promotiemiddel voor een merk of bedrijfsnaam. Carwrappen gaat verder dan het bestickeren van de auto. Het hele voertuig wordt namelijk ‘ingepakt’ in bijvoorbeeld jouw huiskleuren met het logo groot op de zij- of achterkant. Zeker wanneer je een wagenpark beheert voor jouw onderneming is carwrappen de beste manier om uniformiteit en een professionele uitstraling te creëren.

Carwrappen

Kies voor professionele bedrijfswagens, laat ze carwrappen

Een bedrijfsauto vertegenwoordigt je bedrijf. Of je nu in de bouw, consultancy of sales actief bent, de auto waarin je aan komt rijden is het eerste dat (potentiële) klanten zien. Niet alleen wanneer je op de afspraak aankomt maar ook onderweg word je talloze keren gezien door weggebruikers. Een auto die gewrapt is in je huisstijl valt op en blijft langer in het geheugen hangen. Jouw bedrijfswagens vormen zo een stijlvol en professioneel visitekaartje voor de onderneming.

Andere voordelen van carwrappen

Met het oog op behoud van waarde is carwrappen de overweging waard. De auto blijft er keurig uitzien omdat het vinylfolie dat wordt gebruikt slijtvast is en beschermt tegen krassen als gevolg van steenslag. Wanneer het tijd wordt om je bedrijfswagens te vervangen is de waarde bovendien hoger omdat de lak nog volledig in tact is. Wil je meer weten over carwrappen? Laat het weten aan onze medewerkers of kom langs bij Signwrap.

Carwrappen

Bij Signwrap kan je terecht voor:

Offerte aanvragen

© Copyright - Signwrap.nl | kvk 50498444