Een auto laten bestickeren geeft de auto een unieke uitstraling waarmee je meteen reclame maakt voor je bedrijf of organisatie. Bestickeren kan bestaan uit stickers met de bedrijfsnaam op de deuren van de auto of de motorkap. Met speciaal raamfolie kan er ook een logo op de ruiten worden aangebracht. En desgewenst is het zelfs mogelijk om de hele auto te laten wrappen in de huisstijl van jouw bedrijf. Signwrap biedt je al deze opties en is in staat om een auto te bestickeren in full-colour voor een nog opvallender effect.

Auto bestickeren

Auto bestickeren

  • Een auto laten bestickeren geeft de auto een unieke uitstraling waarmee je meteen reclame maakt voor je bedrijf of organisatie. Bestickeren kan bestaan uit stickers met de bedrijfsnaam op de deuren van de auto of de motorkap. Met speciaal raamfolie kan er ook een logo op de ruiten worden aangebracht. En desgewenst is het zelfs mogelijk om de hele auto te laten wrappen in de huisstijl van jouw bedrijf. Signwrap biedt je al deze opties en is in staat om een auto te bestickeren in full-colour voor een nog opvallender effect.

Verschillende opties voor het laten bestickeren van je auto

  • Zoals gezegd kun je jouw auto op verschillende manieren laten bestickeren. We geven je verschillende tips voor de mogelijkheden bij Signwrap:

Let extra goed op in het verkeer wanneer je jouw auto wilt laten bestickeren

De voordelen van het bestickeren van uw auto zijn legio. Let alleen wel op je gedrag in het verkeer. Ook bij je personeel. Een overtreding is gauw gemaakt en een bestickerde auto is vrij letterlijk het visitekaartje van je bedrijf. Daarom is het extra belangrijk dat jij en je personeel zich netjes gedragen in het verkeer.

Voor welke optie kiest jij?

Weet je al op welke manier je de auto wilt laten bestickeren? Bespreek alle voordelen en aandachtspunten met een professional van Signwrap en kies de beste oplossing voor jouw bedrijfsauto. Heb je nu al vragen waar je een antwoord op wilt? Neem vooral contact op met een van onze medewerkers voor een advies op maat.

Offerte aanvragen

© Copyright - Signwrap.nl | kvk 50498444