20 jaar ervaring
Voorzien alles van reclame
Hoog kwaliteit materiaal

Een auto laten bestickeren, geeft de auto een unieke uitstraling waarmee je meteen reclame maakt voor je bedrijf of organisatie. Autobestickering kan bestaan uit stickers met de bedrijfsnaam op de deuren van de auto of de motorkap. Met speciaal raamfolie kan er ook een logo op de ruiten worden aangebracht. Desgewenst is het zelfs mogelijk om de hele auto te laten wrappen in de huisstijl van jouw bedrijf. Signwrap biedt je al deze opties en is in staat om een auto te bestickeren in full-color voor een nog opvallender effect. Hiermee valt jouw auto zeker op!

Auto bestickeren

De beste autoreclame: auto bestickering

De auto is een uitstekend middel om reclame mee te maken voor je bedrijf. Een auto wordt veel gezien en komt overal. En je bedrijfsnaam en logo dus ook, wanneer je gebruikmaakt van autoreclame via Signwrap. Van belettering en bestickering tot volledige carwraps. Wij kunnen jouw bedrijfsnaam, logo of zelfs de gehele huisstijl weergeven op de auto. Voor bestickering van een bus, vrachtwagen, personenauto ben je bij Signwrap aan het juiste adres!

5 redenen om te kiezen voor autoreclame

Reclame op je (bedrijfs)auto is een manier om je merk sterker in de markt te zetten. Dat is in tegenstelling tot andere promotiemiddelen nauwelijks afhankelijk van de branche waarin je werkt. Vrijwel iedereen gebruikt immers een auto. Er zijn nog een aantal andere redenen om te kiezen voor autoreclame:

Geld verdienen met autoreclame

Wist je dat je ook als particulier geld kunt verdienen door reclame op je eigen auto te laten aanbrengen? Steeds meer bedrijven betalen particulieren een vast bedrag per maand om rond te rijden met hun bedrijfsnaam of logo op de auto. Zo is autoreclame ook voor particulieren een mooie manier om extra geld te verdienen. Meer weten over autoreclame voor je auto? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden met onze medewerkers. Naast auto’s kun je er ook voor kiezen om je vrachtwagen te voorzien van reclame.

Verschillende opties voor het laten bestickeren van je auto

Zoals gezegd kun je jouw auto bedrijfswagen op verschillende manieren laten bestickeren. Wil je jouw wagen laten bestickeren, dan is het goed om te weten welke opties je met voertuigbestickering hebt. Je hebt bij Signwrap keuze uit de volgende mogelijkheden:

onlineimageresize_com_auto5

Let extra goed op in het verkeer wanneer je jouw auto wilt laten bestickeren

  • De voordelen van het bestickeren van jouw auto zijn legio. Let alleen wel op je gedrag in het verkeer. Ook bij je personeel. Een overtreding is gauw gemaakt en een bestickerde auto is vrij letterlijk het visitekaartje van je bedrijf. Daarom is het extra belangrijk dat jij en je personeel zich netjes gedragen in het verkeer.

Auto laten bestickeren: wat zijn de kosten?

Wil jij jouw bedrijfsbus, bestelbus of bedrijfsauto laten bestickeren en ben je benieuwd naar de kosten? Neem dan contact met ons op voor een richtprijs of een offerte. Hoe je jouw auto wilt laten bestickeren bepaalt namelijk mede de prijs, evenals het model van jouw auto en of je eventueel autoruit(en) mee wilt nemen in de bestickering. Om deze reden is er dus geen standaard prijs voor het laten bestickeren van jouw auto, omdat dit altijd maatwerk is. Bel ons of stuur ons een mailtje voor een actuele prijs.

Voor welke optie kiest jij?

Weet je al op welke manier je de auto wilt laten bestickeren? Bespreek alle voordelen en aandachtspunten met een professional van Signwrap en kies de beste oplossing voor jouw bedrijfsauto. Heb je nu al vragen waar je een antwoord op wilt? Neem contact op met een van onze medewerkers voor een advies op maat.

We laten voorbeelden zien van gerealiseerde projecten zodat je een goede indruk krijgt van de mogelijkheden bij Signwrap. Plan een afspraak in als je meer wilt weten over professionele reclame op de gevel van jouw bedrijfspand.

Offerte aanvragen

© Copyright - Signwrap.nl | kvk 50498444 - SEO door WeTalkSEO