20 jaar ervaring
Voorzien alles van reclame
Hoog kwaliteit materiaal

Door je keuken te laten wrappen door Signwrap blijft deze langer mooi en verander je voor een schappelijke prijs het aangezicht van de keuken. Handig wanneer je het huis wilt schilderen en de keuken in dezelfde stijl wilt als de rest van de woning. Omdat het folie makkelijk te verwijderen is, kun je eindeloos blijven variëren.

Keuken wrappen

5 goede redenen om je keuken te laten wrappen

Wanneer je de uitstraling van je keuken wilt veranderen dan is het vanwege de prijs vaak niet de moeite om een nieuwe keuken te kopen. Een goedkoper alternatief is het laten wrappen van de keuken. Naast de prijs heeft een keuken wrappen de volgende voordelen:

Een keuken wrappen is daarmee niet alleen een optie bij een beschadiging of in plaats van een renovatie of nieuwe keuken, het is ook gewoon leuk om het uiterlijk van je keuken van tijd tot tijd aan te passen.

Schakel Signwrap in voor een perfecte afwerking

Om de keuken goed te laten wrappen heb je een specialist nodig. Een professional zorgt voor een strak resultaat zonder luchtbellen in het folie. Bovendien wordt de folie dan zo aangebracht dat deze ook weer makkelijk te verwijderen is. Schakel Signwrap in voor compleet nieuwe look van je keuken. Bel vandaag nog om een afspraak te maken met een van onze professionals.

© Copyright - Signwrap.nl | kvk 50498444 - SEO door WeTalkSEO