20 jaar ervaring
Voorzien alles van reclame
Hoog kwaliteit materiaal
onlineimageresize_com_auto8
onlineimageresize_com_auto4
onlineimageresize_com_IMG_4773
IMG_6669

Uw auto wrappen in Bergen op Zoom

Wanneer u graag uw auto van een nieuwe kleur zou laten voorzien, maar u hebt specifieke eisen, is dit niet mogelijk met enkel verf. U kunt dan veel beter uw auto laten wrappen. Wij van Signwrap zijn expert in het wrappen van auto’s en kunnen uw auto dan ook precies de uitstraling geven waar u naar op zoek bent.

 

Bij het wrappen van een auto, wordt de auto volledig ingepakt met een folie. Deze folie is erg elastisch, waardoor deze naadloos over iedere vouw en ronding van de auto valt. Het leuke van de folie is dat deze in vrijwel iedere kleur verkrijgbaar is. Zo kunt u uw auto helemaal personaliseren.

onlineimageresize_com_IMG_4084

Alles is mogelijk bij carwrapping in Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw auto precies zo kan wrappen als u wilt? Zoek dan niet verder, u kunt terecht bij Signwrap! Denkt u aan een aparte print, of een bijzondere kleur, zoals bijvoorbeeld matzwart, dan kunnen wij u helpen. Wij kunnen uw auto van iedere kleur en print wrap voorzien. Zo kunt u uw auto helemaal naar uw eigen zin ontwerpen en zorgen wij er vervolgens voor dat dit ontwerp werkelijkheid wordt.

Carwrapping in Bergen op Zoom voor de beste branding

Bent u op zoek naar een goede manier om uw bedrijf beter in beeld te brengen? Dan kunt u er ook voor kiezen om het logo, of een pakkende tekst van uw bedrijf op uw auto te laten plaatsen. Wanneer u vervolgens met uw auto door de buurt rijd, ziet iedereen direct wat u doet en wat uw bedrijf inhoud. Wij kunnen een goed signing ontwerp maken voor uw bedrijfswagen, zodat uw bedrijf beter opvalt wanneer u in de auto rondrijd.

Uw auto laten wrappen in Halsteren of Bergen op Zoom?

Wilt u uw auto laten wrappen in Bergen op Zoom, Halsteren, of omgeving? Dat kan! Onze werkplaats is gevestigd in Tholen, op slechts een kleine twintig minuutjes rijden van Bergen op Zoom bent u dus in onze werkplaats. Wilt u uw auto laten wrappen en hebt u nog wat vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan eens contact met ons op, we helpen u graag!

Signing

Welk type signing is heel persoonlijk. We denken graag mee hoe we het beste uw bedrijfsidentiteit kunnen overbrengen.

Wrapping

Carwrapping kan op veel manieren. Van een klein detail tot een complete custom wrap. Van alles is mogelijk.

Full color printing

Geef uw kantoor, werkplaats of woonkamer een compleet nieuw uiterlijk doormiddel van Zwart-Wit of Full Colour printen.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op!

© Copyright - Signwrap.nl | kvk 50498444 - SEO door WeTalkSEO