Bij het maken van opvallende gevelreclame letten we bij Signwrap op meer dan de letters. Het gehele design, de kleurcombinaties en het lettertype zijn allemaal voorbeelden van aandachtspunten die onze professionals meenemen in het ontwerp van gevelreclame voor jouw bedrijf. We geven je een indruk van het proces bij Signwrap wanneer je op zoek bent naar de juiste letters voor gevelreclame.

Gevelreclame

Tips voor opvallende letters bij het maken van gevelreclame

Wanneer je bij Signwrap binnenkomt bespreek je met een van onze professionals wat je verwachtingen zijn. Op basis daarvan wordt een advies opgesteld dat na jouw goedkeuring in productie wordt genomen. Om je alvast een basis mee te geven bieden we een aantal tips waarmee de letters van je gevelreclame beter opvallen:

    • Kies voor uitgesproken kleuren. Maar liefst 80% van merkherkenning gebeurt namelijk aan de hand van de kleuren die gebruikt worden. Bij Signwrap is het mogelijk om gevelreclame in full colour te laten maken.
    • Match de letters van de gevelreclame aan de gevel van het pand. Zorg ervoor dat de belettering past bij de stijl van het pand. Met de juiste grootte zorgen we ervoor dat de letters goed leesbaar zijn op afstand.
    • Zorg voor voldoende contrast in je huisstijl. Door contrasterende kleurcombinaties vallen de letters beter op en blijven beter in het geheugen hangen.
    • De kwaliteit van de belettering. Een uv- en waterbestendige belettering brengt weliswaar hogere kosten met zich mee maar gaat daardoor wel veel langer mee.

Maak vandaag nog een afspraak om de opties te bespreken

Door vandaag nog een afspraak te maken met een expert van Signwrap, zet je de eerste stap naar kwalitatieve gevelreclame met mooie, duidelijke letters in je eigen huisstijl. Na dit gesprek bepaal je nog altijd zelf of je een verdere samenwerking ziet zitten. We laten voorbeelden zien van gerealiseerde projecten zodat je een goede indruk krijgt van de mogelijkheden bij Signwrap

© Copyright - Signwrap.nl | kvk 50498444