20 jaar ervaring
Voorzien alles van reclame
Hoog kwaliteit materiaal

Voor raamfolie met logo ben je op zoek naar een partner die je wensen begrijpt en vertaalt naar een ontwerp dat hierbij aansluit. Signwrap heeft veel ervaring met het ontwerpen en produceren van raamfolie met het eigen logo van een bedrijf. Hier zitten verschillende voordelen aan die we op deze pagina kort toelichten.

Raamfolie met logo

De voordelen van raamfolie en het aanbrengen van jouw logo

Er zitten tal van voordelen aan raamfolie. Kantoren zijn tegenwoordig veel meer ingericht om zoveel mogelijk daglicht binnen te laten. Dat betekent veel ramen voor een licht en ruimtelijk effect. Raamfolie biedt daarbij de volgende voordelen:

Tot zover de voordelen van raamfolie, maar waarom je logo erop af laten drukken? er zijn een aantal voor de hand liggende redenen. Raamfolie met logo laat je bedrijf opvallen, brengt de bedrijfsnaam onder de aandacht en straalt professionaliteit uit. Een minder bekende reden maar wel een die hout snijdt, is dat raamfolie met logo voorkomt dat mensen een glazen deur of raam niet zien en hier tegenaan lopen. Zo voorkom je ongelukken op de werkvloer.

folie met logo 2

Bespreek waar jouw logo moet komen

Om je logo zo goed mogelijk op het raamfolie te drukken, is het goed om te weten waar je het folie precies wilt gaan gebruiken. Neem daarom vandaag nog contact op met onze medewerkers en geef aan waar je naar op zoek bent. We maken graag een offerte op maat.

© Copyright - Signwrap.nl | kvk 50498444 - SEO door WeTalkSEO