20 jaar ervaring
Voorzien alles van reclame
Hoog kwaliteit materiaal

Carwrappen

Wil jij een uniek ontwerp voor jouw auto? Met een professionele carwrap wordt jouw auto ‘gewrapped’ met een laag beschermende folie. Wij kunnen een carwrap in iedere gewenste stijl en kleur maken, waardoor jij jouw auto helemaal naar wens kunt stylen. Ideaal om jouw auto écht op te laten vallen en je kunt carwraps ook inzetten voor jouw bedrijfswagens. Bij Signwrap kun je voor allerlei soorten carwraps terecht. Nieuwsgierig? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Wat is een carwrap?

Allereerst, wat is autowrap eigenlijk? Een carwrap is een hoogwaardige vinyl folielaag die over de bestaande lak van jouw auto of voertuig wordt aangebracht. Deze folie beschermt de lak tegen uv-straling en krassen. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden voor autowrap erg uitgebreid. Je hebt de keuze uit talloze kleuren en motieven in een matte of glanzende kleur. Het is ook mogelijk om foto’s of logo’s op jouw auto te laten wrappen.

Carwash proof

Full colour printing

Eigen ontwerp

Full colour wrapping

Indien je een complete print in kleur voor jouw voertuig wenst, behoort dit ook tot de mogelijkheden. Zo kun jij jouw auto met een custom wrap precies het speciale thema geven dat je wenst. ‘Gulf edition’, de ‘John Player Special’, ‘Police car’ of ‘Army look’ zijn maar enkele voorbeelden hiervan. Wij kunnen dit voor jou realiseren in Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom, Goeree-Overflakkee en Zeeland.

Wrap & signing: aandacht voor detail!

Heb je een prachtige bus of (vracht)auto, maar ben je niet tevreden over de kleur en wil je ‘m ook nog graag voorzien van sterke branding? Dan kan je ook ervoor kiezen om je auto eerste te laten wrappen in de gewenste kleur en vervolgens te laten voorzien van signing! Met signing voorzien we jouw auto, bus of vrachtwagen van een logo en/of een ijzersterke reclametekst of slogan.

Carwrappen als promotiemiddel voor jouw bedrijf

Wist je dat carwrappen steeds vaker wordt ingezet als promotiemiddel voor een merk of bedrijfsnaam? Carwrappen gaat verder dan het bestickeren van de auto. Het hele voertuig wordt namelijk ‘ingepakt’ in bijvoorbeeld jouw huiskleuren met het logo groot op de zij- of achterkant. Zeker wanneer je een wagenpark beheert voor jouw onderneming is carwrappen de beste manier om uniformiteit en een professionele uitstraling te creëren.

Kies voor professionele bedrijfswagens, laat ze carwrappen

Een bedrijfsauto vertegenwoordigt je bedrijf. Of je nu in de bouw, consultancy of sales actief bent, de auto waarin je aan komt rijden, is het eerste dat (potentiële) klanten zien. Niet alleen wanneer je op de afspraak aankomt maar ook onderweg word je talloze keren gezien door weggebruikers. Een auto die gewrapt is in je huisstijl valt op en blijft langer in het geheugen hangen. Jouw bedrijfswagens vormen zo een stijlvol en professioneel visitekaartje voor de onderneming.

Bescherm jouw lak met een carwrap

Met het oog op behoud van waarde is carwrappen de overweging waard. De auto blijft er keurig uitzien omdat het vinylfolie dat wordt gebruikt slijtvast is en beschermt tegen krassen als gevolg van steenslag. Wanneer het tijd wordt om jouw bedrijfswagen(s) te vervangen is de waarde bovendien hoger omdat de lak nog volledig intact is.

Voordelen van carwrappen

Er zijn verschillende voordelen aan carwrappen:

 • – De lak blijft langer mooi
 • – Minder kans op krassen door steenslag
 • – Eigen ontwerp mogelijk
 • – Ideaal voor bedrijfspromotie
 • – De doorverkoopwaarde van de auto is hoger

Kosten van een carwrap voor je auto

De kosten voor een wrap van je auto zijn afhankelijk van het soort folie dat je kiest en het ontwerp van de wrap. Zo is het tegen een meerprijs bijvoorbeeld mogelijk om je auto met een eigen ontwerp te laten wrappen. Handig voor mensen die hun auto bijvoorbeeld ook als promotiemiddel in willen zetten. Voor een gerichte prijs van een wrap voor je auto kun je daarom het beste een offerte aanvragen via de website.

Welke factoren zijn van invloed op de prijs van een carwrap?

Allereerst is het goed om te weten dat de prijzen bij Signwrap erg scherp zijn. Dat komt mede doordat de wrap die je krijgt standaard carwashproof is. Door deze kwaliteit slijt het folie veel minder snel en hoef je minder onderhoud te plegen om de look van je auto in tact te houden. De prijs voor een autowrap is daarnaast afhankelijk van:

 • – Het soort folie. Je hebt de keuze uit Avery wrapfolie, Gravy type, 3M en Oracal. Daarnaast maakt het nog uit of je voor glanzend of mat kiest.
 • – De kleuren. Een full colour wrap heeft een meerprijs
 • – Het ontwerp. Je eigen ontwerp is mogelijk maar je kunt de auto ook laten signen met een bepaald merk.
 • – Afhankelijk van het ontwerp kan de auto bovendien geheel of gedeeltelijk gewrapped worden.

Interesse? Neem dan gelijk contact met ons op!

Offerte aanvragen voor carwrappen

Vraag eenvoudig online een offerte aan. Door een aantal eenvoudige keuzes aan te vinken, waaronder het materiaal, het type auto en de soort wrapping krijg je snel een duidelijke prijsopgave. Je ontdekt zo meteen wat onze voordelige prijzen zijn om jouw auto van een compleet nieuwe look te voorzien!

1
2
3
onlineimageresize_com_IMG_1878

Je kunt bij Signwrap terecht voor:

 • – Autobelettering
 • – Carwrapping
 • – Gevelreclame
 • – Labels en losse stickers
 • – Reclameborden
 • – Spandoeken
 • – Wallwrap
 • – En meer…

Wil je meer weten over een carwrap voor jouw auto? Neem contact met ons op of kom langs bij Signwrap!

Ben jij ook enthousiast geworden over een carwrap? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ook een van onze werkplaatsen bezoeken of direct een afspraak inplannen. Je vindt ons in Zeeland, Etten-Leur, Goeree Overflakkee en Bergen op Zoom. Hier wrappen we met veel plezier jouw auto in elk gewenst ontwerp, zodat jij in stijl de weg op kunt!

 • – Het soort folie. Je hebt de keuze uit Avery wrapfolie, Gravy type, 3M en Oracal. Daarnaast maakt het nog uit of je voor glanzend of mat kiest.
 • – De kleuren. Een full colour wrap heeft een meerprijs
 • – Het ontwerp. Je eigen ontwerp is mogelijk maar je kunt de auto ook laten signen met een bepaald merk.
 • – Afhankelijk van het ontwerp kan de auto bovendien geheel of gedeeltelijk gewrapped worden.

Wat klanten van ons vinden

Regina Massar
Regina Massar
27/05/2023
Zeer tevreden, auto laten bestickeren Echt een aanrader.
Noor Voorthuijzen
Noor Voorthuijzen
20/08/2021
Hele goede service, snel, vakkundig en zeer vriendelijke mensen. Kan ze echt aanbevelen.
DJ QUIST
DJ QUIST
05/08/2021
Top service!
P Wesdorp
P Wesdorp
15/03/2020
Vakmanschap ! Wij zijn er al jaren klant , ook nu heeft Signwrap onze nieuwe bedrijfwagens voorzien van bestickering en net zo als de vorige keren keurig werk afgeleverd.
Lesley Brand
Lesley Brand
08/01/2020
Signwrap is duidelijk, transparant en heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. Mijn auto laten wrappen en na een half jaar zit het er nog strak op en heeft me veel plezier gebracht. Nu heb ik een nieuwe woning gekocht en de keuken kleur bevalt mij niet. Zelfs hiervoor heeft Signwrap een oplossing en gaat mijn volledige keuken wrappen. Signwrap bedankt!

© Copyright - Signwrap.nl | kvk 50498444 - SEO door WeTalkSEO