De auto is een uitstekend middel om reclame mee te maken voor je bedrijf. Een auto wordt veel gezien en komt overal. En je bedrijfsnaam en logo ook, wanneer je gebruikmaakt van auto reclame via Signwrap. Van belettering en bestickering tot volledige carwraps kunnen wij jouw bedrijfsnaam, logo of zelfs de gehele huisstijl weergeven op de auto.

Auto reclame

5 redenen om te kiezen voor auto reclame

Reclame op je (bedrijfs)auto is een manier om je merk sterker in de markt te zetten. Dat is in tegenstelling tot andere promotiemiddelen nauwelijks afhankelijk van de branche waarin je werkt. Vrijwel iedereen gebruikt immers een auto. Er zijn nog een aantal andere redenen om te kiezen voor auto reclame:

    • Sterke toename in contactmomenten. Door simpelweg van A naar B te rijden zorg je ervoor dat mensen in aanraking komen met jouw bedrijf.
    • Je hoeft maar één keer geld uit te geven. Het beletteren of wrappen van je auto is een eenmalige uitgave waar je vervolgens jarenlang je voordeel mee doet.
    • Gericht klanten in de regio bereiken. Omdat je vooral in je eigen omgeving of in de regio waar jouw klanten zich bevinden rondrijdt, val je op bij mensen en bedrijven die het meest geneigd zijn om gebruik te maken van jouw producten of diensten.
    • Je straalt professionaliteit uit. Met goed aangebrachte auto reclame zien bedrijfswagens er professioneel uit en laat je aan klanten zien dat je een serieuze ondernemer bent.

Geld verdienen met auto reclame

Wist je dat je ook als particulier geld kunt verdienen door reclame op je eigen auto te laten aanbrengen? Steeds meer bedrijven betalen particulieren een vast bedrag per maand om rond te rijden met hun bedrijfsnaam of logo op de auto. Zo is auto reclame ook voor particulieren een mooie manier om extra geld te verdienen. Meer weten over auto reclame voor je auto? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden met onze medewerkers.

© Copyright - Signwrap.nl | kvk 50498444