De prijs die je betaalt voor een wrap van je auto is afhankelijk van het soort folie dat je kiest en het ontwerp van de wrap. Zo is het tegen een meerprijs bijvoorbeeld mogelijk om je auto met een eigen ontwerp te laten wrappen. Handig voor mensen die hun auto bijvoorbeeld ook als promotiemiddel in willen zetten. Voor een gerichte prijs van een wrap voor je auto kun je daarom het beste een offerte aanvragen via de website.

Prijs auto wrap

Factoren die de prijs van de wrap voor je auto bepale

Laten we beginnen met de hamvraag; wat is autowrap eigenlijk? Een wrap bedrijf pakt als het ware je auto in een vinyl folie in. Dit folie beschermt de lak tegen uv-straling en krassen. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden voor autowrap erg uitgebreid. Je hebt de keuze uit talloze kleuren en motieven in een matte of glanzende kleur.

Bescherm de lak van uw auto met autowrap

Allereerst is het goed om te weten dat de prijzen bij Signwrap erg scherp zijn. Dat komt mede doordat de wrap die je krijgt standaard carwash proof is. Door deze kwaliteit slijt het folie veel minder snel en hoef je minder onderhoud te plegen om de look van je auto in tact te houden. De prijs voor een auto wrap is daarnaast afhankelijk van:

Afhankelijk van het ontwerp kan de auto bovendien geheel of gedeeltelijk gewrapped worden.

Carwrappen

Vraag een offerte aan voor een duidelijke prijs

Via de website is het erg eenvoudig om een offerte aan te vragen. Door een aantal eenvoudige keuzes aan te vinken, waaronder het materiaal, het type auto en de soort wrapping krijg je snel een duidelijke prijsopgave. Doe het meteen en ontdek hoe je jouw auto op een voordelige manier van een compleet nieuwe look kunt voorzien.

Offerte aanvragen

© Copyright - Signwrap.nl | kvk 50498444