20 jaar ervaring
Voorzien alles van reclame
Hoog kwaliteit materiaal

Door een reclamebord te laten maken, deel je een boodschap eenvoudig met passerende voetgangers, auto’s of zelfs de buren. Signwrap specialiseert zich in het maken van duurzame en weersbestendig reclameborden die langs de weg, voor het bedrijfspand of in de tuin geplaatst kunnen worden. Je kunt ook een full-color reclamebord laten maken dat nog meer opvalt bij de beoogde doelgroep.

Reclamebord laten maken

4 redenen om een reclamebord te laten maken

Reclameborden zijn een uitstekende manier om jouw merk, bedrijf of product te promoten. Redenen om te kiezen voor een reclamebord zijn:

Sponsorborden

Voorbeelden van situaties waarbij een reclamebord meerwaarde heeft voor de promotie van je product of boodschap zijn:

Reclameborden langs de weg: maximaal bereik

Met reclameborden langs de weg creëer je het grootst mogelijke bereik voor jouw producten of diensten. De boodschap wordt dagelijks door duizenden mensen gezien en, in tegenstelling tot veel online promotiemiddelen, tv- of radioreclame, worden reclameborden langs de weg niet weggeklikt. Het is een uitstekende manier om je doelgroep te bereiken zonder hoge kosten te maken. Geen wonder dat grote merken veel inzetten op naamsbekendheid door reclameborden langs de snelweg of doorgaande weg te plaatsen. Houd er wel rekening mee dat de totale kosten van reclameborden langs de weg mede afhankelijk zijn van de duur dat de reclame blijft staan. Creëer ook een groot bereik voor jouw merk of bedrijfsnaam met een reclamebord langs de weg van Signwrap.

Een opvallend design dat aansluit bij jouw doelgroep via Signwrap

Nu je op de hoogte bent van de voordelen van reclameborden langs de weg heb je nog een ontwerp nodig dat aansluit bij jouw wensen en, misschien nog wel belangrijker, bij de doelgroep die je voor ogen hebt. Voor het maken van een reclamebord hebben we jouw hulp nodig. Samen maken we een ontwerp dat opvalt, de kernwaarden van het bedrijf weerspiegelt en dat volledig geschikt is om als reclamebord langs de weg te plaatsen. Wil je een buitenbord laten plaatsen door Signwrap? Wij helpen je met de vormgeving van jouw reclamebord voor buiten aan de gevel. Ook losstaande reclameborden zijn mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Sponsorborden

Een goede manier om veel mensen te bereiken, is door het plaatsen van sponsorborden. Sponsor je bijvoorbeeld een sportclub, festival of ander evenement, dan maakt Signwrap met plezier een sponsorbord waarmee je geheid de aandacht trekt. Het voordeel is dat je een sponsorbord steeds opnieuw kunt gebruiken en je er maar één keer geld aan uit hoeft te geven. Geef het maken van jouw sponsorborden uit handen aan onze professionals en adverteer op een voordelige manier!

Laat sponsorborden maken en breid je netwerk uit

Tal van sportverenigingen en evenementen zijn op zoek naar sponsoren. In ruil daarvoor mag de sponsor borden plaatsen. Op sportclubs en bij evenementen komen tal van mensen uit alle lagen van de samenleving en kom je op een informele manier in contact met interessante mensen. Met sponsorborden profiteer je bovendien mee van de media-aandacht die een evenement of wedstrijd krijgt. Bij het maken van sponsorborden is het belangrijk om te weten waar het bord komt te staan. Binnen of buiten? Aan het veld of aan de muur? Welke afmeting heb je nodig? Bespreek dit, en meer, samen met een professional van Signwrap. Samen neem je ontwerpen, afmetingen en materialen door zodat je een bord krijgt dat volledig past bij je wensen.

Laat een gepersonaliseerd reclamebord maken met behulp van onze specialisten

De boodschap wordt nog krachtiger wanneer je een reclamebord laat maken met je eigen logo en bedrijfsnaam erop. Ook als je eigen ontwerp ideeën hebt horen wij dat graag. Zo krijg je een uniek reclamebord waarmee je de markt verovert! Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

© Copyright - Signwrap.nl | kvk 50498444 - SEO door WeTalkSEO