Door een reclamebord te laten maken deel je een boodschap eenvoudig met passerende voetgangers, auto’s of zelfs de buren. Signwrap specialiseert zich in het maken van duurzame en weersbestendig reclameborden die langs de weg, voor het bedrijfspand of in de tuin geplaatst kunnen worden. Je kunt ook een full-colour reclamebord laten maken dat nog meer opvalt bij de beoogde doelgroep.

Reclamebord laten maken

4 redenen om een reclamebord te laten maken

Misschien weet je al precies waar je naar opzoek bent en misschien ben je nu bezig om inspiratie op te doen. We geven alvast een paar situaties waarbij een reclamebord meerwaarde heeft voor de promotie van je product of boodschap:

    • Wanneer je met jouw bedrijf op een beurs staat springt een reclamebord goed in het oog, met name langs het looppad waar de bezoekers langskomen.
    • Een reclamebord in de etalage van een winkel is een goede manier om acties te promoten. Dat is overzichtelijk en het trekt de aandacht.
    • Bij politieke campagnes draait alles om het goed weergeven van de boodschap. Door een reclamebord te laten maken krijg je een belangrijk promotiemiddel in handen voor het verspreiden van de boodschap.
    • Bouwplaatsen zijn vaak afgeschermd met bouwhekdoeken. Het perfecte canvas voor een reclameboodschap! Veel bouwplaatsen bevinden zich langs drukke wegen waardoor een mooi full-colour reclamebord zeker de aandacht trekt.
  • Je kunt een reclamebord laten maken voor iedere gelegenheid en volledig volgens jouw wensen.
Sponsorborden

Laat een gepersonaliseerd reclamebord maken met behulp van onze specialisten

De boodschap wordt nog krachtiger wanneer je een reclamebord laat maken met je eigen logo en bedrijfsnaam erop. Ook als je eigen ontwerp ideeën hebt horen wij dat graag. Zo krijg je een uniek reclamebord waarmee je de markt verovert!

Offerte aanvragen

© Copyright - Signwrap.nl | kvk 50498444