Door een reclamebord te laten maken, deel je een boodschap eenvoudig met passerende voetgangers, auto’s of zelfs de buren. Signwrap specialiseert zich in het maken van duurzame en weersbestendig reclameborden die langs de weg, voor het bedrijfspand of in de tuin geplaatst kunnen worden. Je kunt ook een full-color reclamebord laten maken dat nog meer opvalt bij de beoogde doelgroep.

Reclamebord laten maken

4 redenen om een reclamebord te laten maken

Reclameborden zijn een uitstekende manier om jouw merk, bedrijf of product te promoten. Redenen om te kiezen voor een reclamebord zijn:

Sponsorborden

Voorbeelden van situaties waarbij een reclamebord meerwaarde heeft voor de promotie van je product of boodschap zijn:

Reclameborden langs de weg: maximaal bereik

Met reclameborden langs de weg creëer je het grootst mogelijke bereik voor jouw producten of diensten. De boodschap wordt dagelijks door duizenden mensen gezien en, in tegenstelling tot veel online promotiemiddelen, tv- of radioreclame, worden reclameborden langs de weg niet weggeklikt. Het is een uitstekende manier om je doelgroep te bereiken zonder hoge kosten te maken. Geen wonder dat grote merken veel inzetten op naamsbekendheid door reclameborden langs de snelweg of doorgaande weg te plaatsen. Houd er wel rekening mee dat de totale kosten van reclameborden langs de weg mede afhankelijk zijn van de duur dat de reclame blijft staan. Creëer ook een groot bereik voor jouw merk of bedrijfsnaam met een reclamebord langs de weg van Signwrap.

Een opvallend design dat aansluit bij jouw doelgroep via Signwrap

Nu je op de hoogte bent van de voordelen van reclameborden langs de weg heb je nog een ontwerp nodig dat aansluit bij jouw wensen en, misschien nog wel belangrijker, bij de doelgroep die je voor ogen hebt. Voor het maken van een reclamebord hebben we jouw hulp nodig. Samen maken we een ontwerp dat opvalt, de kernwaarden van het bedrijf weerspiegelt en dat volledig geschikt is om als reclamebord langs de weg te plaatsen. Wil je een buitenbord laten plaatsen door Signwrap? Wij helpen je met de vormgeving van jouw reclamebord voor buiten aan de gevel. Ook losstaande reclameborden zijn mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Sponsorborden

Sponsort je bedrijf een of meerdere evenementen of sportclubs? Met sponsorborden neemt het bereik van je bedrijfsnaam enorm toe. Sponsorborden worden langs het veld, bij de ingang van het clubhuis of in de sportzaal geplaatst zodat ze maximale aandacht trekken. Omdat sponsorborden een eenmalige uitgave zijn is het een voordelige manier van adverteren en netwerken. Signwrap heeft de ervaring, de kennis en de middelen in huis om je sponsorborden op een prachtige en opvallende manier in full-color weer te geven.

Laat sponsorborden maken en breid je netwerk uit

Tal van sportverenigingen en evenementen zijn op zoek naar sponsoren. In ruil daarvoor mag de sponsor borden plaatsen. Op sportclubs en bij evenementen komen tal van mensen uit alle lagen van de samenleving en kom je op een informele manier in contact met interessante mensen. Met sponsorborden profiteer je bovendien mee van de media-aandacht die een evenement of wedstrijd krijgt. Bij het maken van sponsorborden is het belangrijk om te weten waar het bord komt te staan. Binnen of buiten? Aan het veld of aan de muur? Welke afmeting heb je nodig? Bespreek dit, en meer, samen met een professional van Signwrap. Samen neem je ontwerpen, afmetingen en materialen door zodat je een bord krijgt dat volledig past bij je wensen.

Laat een gepersonaliseerd reclamebord maken met behulp van onze specialisten

De boodschap wordt nog krachtiger wanneer je een reclamebord laat maken met je eigen logo en bedrijfsnaam erop. Ook als je eigen ontwerp ideeën hebt horen wij dat graag. Zo krijg je een uniek reclamebord waarmee je de markt verovert! Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

© Copyright - Signwrap.nl | kvk 50498444 - SEO door WeTalkSEO