Reclameborden langs de weg zijn net zo normaal als bedrijfsnamen op gevels of het bestickeren van een bedrijfsauto. En dat is positief. Reclameborden langs de weg worden namelijk geaccepteerd in ons straatbeeld en dat maakt ze tot een waardevol promotiemiddel. Geen wonder dat grote merken veel inzetten op naamsbekendheid door reclameborden langs de weg te plaatsen. Creëer ook een groot bereik voor jouw merk of bedrijfsnaam. Lees verder en kom erachter wat Signwrap voor je kan betekenen

Reclame borden langs de weg

Maximaal bereik met reclameborden langs de weg

Met reclameborden langs de weg creëer je het grootst mogelijke bereik voor jouw producten of diensten. De boodschap wordt dagelijks door duizenden mensen gezien en, in tegenstelling tot veel online promotiemiddelen, tv- of radioreclame, worden reclameborden langs de weg niet weggeklikt. Het is een uitstekende manier om je doelgroep te bereiken zonder hoge kosten te maken. Houd er wel rekening mee dat de totale kosten van reclameborden langs de weg mede afhankelijk zijn van de duur dat de reclame blijft staan.

onlineimageresize_com_auto5

Een opvallend design dat aansluit bij de doelgroep via Signwrap

Nu je op de hoogte bent van de voordelen van reclameborden langs de weg heb je nog een ontwerp nodig dat aansluit bij jouw wensen en, misschien nog wel belangrijker, bij de doelgroep die je voor ogen hebt. Voor het maken van een reclamebord hebben we jouw hulp nodig. Samen maken we een ontwerp dat opvalt, de kernwaarden van het bedrijf weerspiegelt en dat volledig geschikt is om als reclamebord langs de weg te plaatsen. Laat je ons weten waar je naar op zoek bent?

© Copyright - Signwrap.nl | kvk 50498444