20 jaar ervaring
Voorzien alles van reclame
Hoog kwaliteit materiaal

Sponsort je bedrijf een of meerdere evenementen of sportclubs? Met sponsorborden neemt het bereik van je bedrijfsnaam enorm toe. Sponsorborden worden langs het veld, ingang van het clubhuis of in de sportzaal geplaatst zodat ze maximale aandacht trekken. Omdat sponsorborden een eenmalige uitgave zijn is het een voordelige manier van adverteren en netwerken. Signwrap heeft de ervaring, de kennis en de middelen in huis om je sponsorborden op een prachtige en opvallende manier in full-colour weer te geven.

Sponsorborden

Laat sponsorborden maken en breid je netwerk uit

Tal van sportverenigingen en evenementen zijn op zoek naar sponsoren. In ruil daarvoor mag de sponsor borden plaatsen. En het is de perfecte plek om te netwerken. Op sportclubs en bij evenementen komen tal van mensen van allerlei slag en kom je op een informele manier in contact met interessante mensen. Met sponsorborden profiteer je bovendien mee van de media aandacht die een evenement of wedstrijd krijgt.

Neem de mogelijkheden door met een professional van Signwrap

Bij het maken van sponsorborden is het belangrijk om te weten waar het bord komt te staan. Binnen of buiten? Aan het veld of aan de muur? Welke afmeting heb je nodig? Bespreek dit, en meer, samen met een professional van Signwrap. Samen neem je ontwerpen, afmetingen en materialen door zodat je een bord krijgt dat volledig past bij je wensen.

Sponsorborden

Bij Signwrap kan je terecht voor:

Offerte aanvragen

© Copyright - Signwrap.nl | kvk 50498444 - SEO door WeTalkSEO